Sari la conținut

SERVICII CURATARE monumente

Un memorial pentru o persoană dragă ar trebui să fie un omagiu de durată adus memoriei lor, un monument pe care îl poți vizita oricând simți nevoia.

DESPRE CURATARE

MOnumente

Tipul și amplasarea acestui memorial – fie că este o piatră funerară, o bancă, o placă sau o vază fixă ​​– este, de obicei, ultima dorință a defunctului și, deci, posibil sarcina finală pe care o puteți întreprinde pentru el. Oferim servicii de curatare si intretinere a mormintelor cu ajutorul sculelor si produselor profesionale.

Intotdeauna utilizam instrumentele potrivite pentru a nu deteriora suprafetele. 

CURATARE CRUCI SI PLACI
CURATARE MONUMENTE
CONSULTANTA, ATENTIE LA DETALII
Curatare Monumente Cluj
LUCRARILE NOASTRE

CURATARE MONUMENTE SI INTRETINERE

Curatare Monumente Cluj
Curatare Monumente Cluj
Curatare Monumente Cluj

EXPERIENta

Experienta de peste 15 ani ne-a invatat sa utilizam intotdeauna instrumentele potrivite pentru a nu deteriora suprafetele mormintelor, placilor sau monumentelor de orice fel.


PASiune

Un memorial pentru o persoană dragă ar trebui să fie un omagiu de durată adus memoriei lor, un monument pe care îl poți vizita oricând simți nevoia. De aceea respectam clientii si punem pasiune si atentie in tot ceea ce facem.


EFicienta

Avem grijă să nu deterioram piatra funerară în niciun fel. Folosim doar solutii speciale pentru a îndepărta poluarea mediului, murdăria și petele de mucegai, mucegai, lichen și alge. Lucrarile de curatare si intretinere realizate de noi dureaza in timp.

Ce spun clientii?

Sunt impresionat de profesionalismul și execuția proiectului de către această echipă. Foarte eficient, ușor de comunicat și cunoaște cu siguranță meșteșugul lor.

George Suciu
Client
Interesat sa lucrezi cu noi?

SPune-ne despre proiectul tau!