Sari la conținut

SERVICII INSCRIPTIONARE monumente

O inscripție pe o piatră funerară este concepută pentru a fi citită pentru generațiile viitoare, un memorial de durată pentru persoana iubită.

DESPRE INCRIPTIONARI

MOnumente

O piatră funerară este un tribut profund personal și important care celebrează o viață trăită. Joacă un rol esențial în amintirea celor care au trecut și servește ca o reprezentare de durată a persoanei dragi. Cu o experienta de peste 15 ani pe piata, oferim servicii de inscriptionare monumente funerare in Cluj si imprejurimi. Inscriptionam prin sablare placi de diferite dimensiuni si monumente funerare din marmura sau granit.

INSCRIPTIONARI MARMURA
INSCRIPTIONARI GRANIT
CONSULTANTA, ATENTIE LA DETALII
servicii inscriptionare monumente funerare
LUCRARILE NOASTRE

INSCRIPTIONARI

Inscriptionare monumente Cluj
Inscriptionare monumente Cluj
Inscriptionare monumente Cluj

Idei de inscripții

Inscripționari simple

Uneori, cea mai pură și simplă inscripție funcționează cel mai bine. Câteva cuvinte bine alese pot, de asemenea, să evidențieze ceva special despre o persoană, concentrându-se pe acel singur lucru – fie că a fost un părinte minunat, pasiunea pentru animale sau credința lor religioasă puternică.


Epitafuri

Un epitaf este o declarație înscrisă pe piatra funerară și, de obicei, sunt cuvinte despre rolurile persoanei în viață. De exemplu: „Iubit de familie, prețuit de prieteni.”


Declarații mai puțin formale

Citatele înălțătoare care îi fac pe cei îndoliați în vizită să zâmbească sunt, de asemenea, reconfortante, cum ar fi: „Trăiește la maxim, căci viața este prea scurtă.”

Ce spun clientii?

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

List item 5

Sunt impresionat de profesionalismul și execuția proiectului de către această echipă. Foarte eficient, ușor de comunicat și cunoaște cu siguranță meșteșugul lor.

Imagine client testimoniale
Ionut birlea
Client
Interesat sa lucrezi cu noi?

Hai sa inscriptionam ceva frumos!